DreMa ivóvíz- és fűtésvezeték-rendszer

Csavard be, és máris kész: tekerj csak nyugodtan!

Tekerje be, és meglátja! Ivóvízvezetéket szerelni a Marley DreMával sokkal könnyebb, mint gondolná. A DreMa ugyanis az a hideg- és melegvíz-vezetékrendszer, amelyet pillanatok alatt beépíthet az egész házba – gyorsan, egyszerűen és biztonságosan. A trükk lényege, hogy a vezetékek csatlakozásait és bekötéseit csupán egymásba kell csavarni. Ennyi az egész. Nem kell forrasztani, hegeszteni vagy ragasztani. És mégsem csöpög. Marley DreMa egy maximum 10 bar víznyomású 70° C tartós vízhőmérséklethez van kialakítva. Rövid ideig a hőmérséklet maximum 95° C érheti elA DreMa a felhasználás céljától függően alumínium összekötőcsővel vagy PE-X műanyagcsővel is kapható. És még egy előnye: a DreMa nemcsak a saját rendszerén belül működik, hanem a már meglévő réz- vagy vascsövekhez is ugyanilyen játszi könnyedséggel csatlakoztatható. És hogy még mennyi fáradtságot akar ráfordítani, azt Ön dönti el: a rendszert ugyanis beépítheti a falba, de vezetheti a falon kívül is.

Egy fűtőtestnek is szüksége van közelségre: a DreMa szilárd kapcsolatot teremt

Fűtőberendezése kapcsolatot keres? Mi közvetíthetünk. És Ön is. A fűtésbekötések szerelése ugyanis a Marley DreMa rendszerével kényelmes és egyszerű.

A DreMa segítségével gazdaságosan beszerelheti házába a hagyományos kettős csőrendszert. Méghozzá megbízható anyagból: a DreMa alumínium összekötőcsövei amellett, hogy formatartók, a vegyi hatásokkal szemben is ellenállók. És 100%-osan meggátolják az oxigéndiffúziót. Remek: ez minimálisra csökkenti fűtőtestei rozsdásodását.

Különösen kényelmes: utólagos beszerelésnél a Marley csővezető szegélylécével a fal előtt eltakarhatja a vezetékeket. Így nem kell felbontania a falakat.

DreMa. Szeretettel a fűtés – és pénztárcája iránt.


A Marley DreMa előnyei

  • ivóvíz- és fűtésrendszerhez
  • 95 °C-ig 10 bar nyomás mellett hőálló
  • DVGW-tanúsítvánnyal
  • lerakódás- és korróziómentes
  • egyszerűen, forrasztás, hegesztés és ragasztás nélkül szerelhető
  • meglévő csövekhez csatlakoztatható

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: