Ellenőrző fedelek áttekintése

Látja? Ugye nem látja!

Soha ennél könnyebb ellenőrzést

Manapság a vízvezetékeket, elzáró csapokat, fali lefolyókat, öblítőtartályokat és még sok egyebet rendszerint "fal mögé" szerelik be. Az ellenőrzéshez, vagy azért, hogy műszaki problémák esetén egyszerűen hozzá lehessen férni a beépített szerelékekhez, okvetlenül szükség van ellenőrző nyílásra. Erre a célra ideális megoldást jelentenek a Marley csempekeretei, ellenőrző ajtói és kéményajtói - ha tömör-, vagy gipszkarton falakba, keményhabból vagy gázbetonból készült fürdőkád tartókba, gipszkarton-, farost- és forgácslemezekbe... kell beépíteni őket.


A különleges szerkezetüknek köszönhetően a Marley csempekeretei gyakorlatilag láthatatlanok, mégis könnyű hozzáférést engednek a beépített szerelékekhez.

 

Kiváló minőségű felületeikkel, modern körvonalaikkal és kis szerelési magasságukkal a Marley ellenőrző ajtói diszkréten belesimulnak a környezetbe.

A Marley kéményajtók kiemelkedő jellemzői közt említhetjük a kiváló minőségű anyagok használatát, az épületfelügyeleti hatóság által kiállított vizsgálati tanúsítvány meglétét és az ellenőrzött minőséget.


Letöltések

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: