PREMIUM ventilátorok

Innovatív és energiatakarékos

A PREMIUM sorozathoz tartozó ventilátorok áttekintése egy helyen:

Speciálisan ablak nélküli fürdőszobákhoz, kizárólag állandó üzemben működik, érintőképernyőn keresztüli kezelés, nedvesség hatására bekapcsoló automatika, 0-15 perces utánjárási automatika, IP 24 fröccsenő víz elleni védelem

Folyamatos alapvető szellőztetés

A ventilátor ideális a lakótér belsejében elhelyezkedő ablak nélküli fürdőszobák esetén: a nedvesség miatti károk és a penész képződés elkerülése miatt a DIN 1946-6 szabvány szerint előírás a felhasználótól független alapvető szellőztetés. A P11 állandó üzemben működik, miközben csak 1-4 Wattot fogyaszt. Az érintőképernyőn keresztül minden beállítás kényelmesen elvégezhető, például a szoba mérete, szállítási teljesítmény stb.

Az innovatív, nedvesség hatására bekapcsoló automatika felismeri a páratartalom hirtelen emelkedését (például zuhanyzáskor) és a ventilátort az energiatakarékos alapvető szellőztetésről önállóan hatékony erőteljes szellőztetésre kapcsolja át. Az építés módnak köszönhetően a P11-et hosszú szállítási útvonalra tervezték és hihetetlenül halk.

6 fokozatban állítható, nedvesség hatására bekapcsoló automatika, 0-15 perces utánjárási automatika, érintőképernyős vezérlés, mechanikus zárófedél, IP 24 fröccsenő víz elleni védelem

Hat teljesítményfokozat

Az intelligens, nedvesség hatására bekapcsoló automatikának és a hat teljesítményfokozatnak köszönhetően ez a ventilátor a legkényelmesebb vezérlést teszi lehetővé. Az első üzembe helyezésnél a ventilátor akár 30 percig működik: Ezalatt az idő alatt a nedvesség hatására bekapcsoló automatika beáll a helyiségben jellemző normál páratartalomra, majd ezután önállóan felismeri a páratartalom növekedést (például zuhanyzáskor).

A helyiség jellemzőitől és a szellőztetési útvonaltól függően 6 teljesítményfokozat közül lehet választani. A beépített utánjárási automatika szabályozza az utánjárás idejét - a ventilátor működési idejétől függően akár 15 percig.

A csőbe épített ventilátor a két cső közé szereléshez szükséges szerelőlábbal rendelkezik, ideális hosszú szellőztetési útvonalak esetén, a beépítési helyzet alapján használható szellőztetéshez, IP 24 fröccsenő víz elleni védelem

Nagy teljesítményű és halk

A ventilátort levegővezetékbe szereljük, ezért a szellőztetni kívánt helyiségben alig észrevehető. A hagyományos tengelyirányú ventilátorokhoz képest a készülék a 20 dB(A) (3m) hangnyomás miatt körülbelül 70 %-al alacsonyabb zajhatást kelt. Ezen kívül 110 m³/h nagyságú szállítási teljesítményt hoz létre 50 Pa nyomásnövekedés esetén. Ennek köszönhetően a ventilátor akár 3m hosszú szállítási útvonalon is használható.

A két csőszakaszba szerelést a mellékelt két tartóláb teszi lehetővé.

 

További információt szeretne a Marley TopLine, FineLine, Silenzio vagy Smart ventilátorával kapcsolatban?
A felszereltségi jellemzőket és teljesítményadatokat tartalmazó szerelési útmutató és termékadatlap letölthető a „Szerviz” menüpont alatt.


A Marley ventilátorok előnyei

  • Modern kialakítás
  • Gazdaságos üzemeltetés
  • Egyszerűen felszerelhető és könnyen tisztítható

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: