Garancia szaniterekre

 • Ön nap, mint nap meggyőződhet termékeink kiváló minőségéről és kedvező árainkról.Szanitercikkeinkre azonnali hatállyal 5 vagy 10 éves garanciát vállalunk a következő feltételekkel

  A Marley Deutschland GmbH 5 vagy 10 évre szóló garanciát vállal az összes megjelölt szanitercikkre. A garancianyújtást a következő feltételek szabályozzák:

  1. A Marley Deutschland GmbH a legkorszerűbb technológiával gyártja szanitercikkeit. A termelés szigorú minőségi ellenőrzés mellett folyik és kizárólag elsőrangú alapanyagokat használunk fel. Garantáljuk, hogy szanitercikkeink kiváló minőségű, ütésálló, időtálló és színtartó műanyagból készülnek, a felhasznált fém alkatrészek korrózióállók vagy tartósan korrózióálló védőréteggel bevontak. Garantáljuk, hogy a felhasznált elasztomerek kiváló minőségű alapanyagokból állnak, a legkorszerűbb eljárásokkal megmunkáltak, és a technika jelenlegi szintjének megfelelően időállók az ivóvíz hatásaival szemben. A garancia további jellemzőkre nem terjed ki.

  2. A Marley Deutschland GmbH kereskedelmi forgalomban kapható árucikkei különösen robusztus és megbízható termékek.

  A technika jelenlegi szintjén azonban nem zárható ki, hogy bizonyos fényhatásokra, különösen közvetlen napsugárzásnak kitéve a műanyag és az elasztomer alkotórészek elszíneződnek, így a színtartósságra garanciát nem vállalhatunk.

  A felhasznált műanyagok a technika mai állásának megfelelő felületi keménységgel rendelkeznek. Nem zárható ki ugyanakkor, hogy még a karcolásmentes tisztítószerek is nyomot hagynak az anyagon, ezért az ilyen jellegű felületi elhasználódásra garanciát nem vállalunk. Javasoljuk, hogy a tisztításhoz ne használjon súrolószert, durva szivacsot vagy hasonló eszközöket.

  Emellett a vízkőtartalmú, agresszív és vegyileg nem kielégítő módon kezelt víz (szürkevíz, esővíz) idő előtti vízkőlerakodáshoz, nyálkásodáshoz vezethet, vagy hátrányosan befolyásolhatja a vízben mozgó és különösen a dinamikusan igénybevett tömítő alkatrészek működését, ezért az ilyen károsodásokért nem vállalunk garanciát.

  3. A Marley Deutschland GmbH szanitercikkekre vállalt garanciája feltételezi a szakszerű beszerelést, kezelést és a rendszeres szakszerű tisztítást, különösen a vízben mozgó alkatrészekét. Feltétele továbbá a szaniterek rendeltetésszerű használata megfelelő, különösen fagymentes környezetben. A kezelési és szerelési utasításokat feltétlenül be kell tartani. A garancia megszűnik, ha a terméket önhatalmúlag módosítják, vagy nem szakszerűen szerelik össze.

  4. A garancia minden olyan fogyatékosságra kiterjed, amely bizonyíthatóan anyag- vagy gyártási hibára vezethető vissza. A hiányosságokat a Marley Deutschland GmbH saját belátása szerint költségmentesen kijavítja, vagy a terméket kicseréli. A csere ugyanolyan termékre, vagy ugyanolyan árkategóriájú termékre korlátozódik.

  5. A törvényes szavatossági jogokat a garancia nem érinti. Amennyiben a Marley Deutschland GmbH által vállalt garancia túlmegy a kötelező szavatosságon, úgy a garancia nem terjed ki a törvényes szavatossági igényekre, különösen nem, ha azok kárpótlási kötelezettségre, vagy a felmerülő szállítási költségek, kiszállási és munkadíjak vagy ehhez hasonlók átvállalására vonatkoznak.

  6. A garanciális idő a vásárlástól számított 5 vagy 10 év. Garanciális szolgáltatásokat csak az eredeti számla, illetve pénztári bizonylat ellenében (a vásárlás idejének és a forgalmazó nevének feltűntetésével), valamint a hibás termék, illetve hiányos részegység átadása mellett tudunk vállalni. A hiányosságokkal kapcsolatos észrevételeket haladéktalanul jelezni kell a Marley Deutschland GmbH-nak, az Adolf-Oesterheld-Straße 28, 31515 Wunstorf címen. 06/2005


  Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

  Marley Deutschland

  Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: