Garancia harmonikaajtókra

Harmonikaajtók garanciális feltételei

A Marley Deutschland GmbH tíz évre szóló garanciát vállal a megjelölt harmonikaajtókra. A garancianyújtást a következő feltételek szabályozzák:

 

 

1. A Marley Deutschland GmbH garantálja, hogy a harmonikaajtók kizárólag elsőrangú nyersanyagból készülnek és szigorú minőségi ellenőrzésnek vannak alávetve. Garantáljuk, hogy a megvásárolt harmonikaajtó legalább 10 évig működőképes marad.

2. Jelen garancia csak a Marley Deutschland GmbH-tól, illetve hivatalos forgalmazójától vásárolt új harmonikaajtókra érvényes, amennyiben rendeltetésének megfelelően, épületen belül háztartási célokra használják. A garancia feltételezi a mellékelt szerelési utasítás szerinti szakszerű beszerelést, valamint a megfelelő kezelést és karbantartást. A garancia megszűnik, ha a harmonikaajtót ipari célra, nyilvános helyen, nem rendeltetésszerűen vagy kültéren használják. Érvényét veszti a garancia akkor is, ha a terméket önhatalmúlag átalakítják, műszakilag módosítják, vagy lakkal, festékkel vagy hasonló anyaggal kenik le.

3. A garancia minden olyan fogyatékosságra kiterjed, amely bizonyíthatóan anyag- vagy gyártási hibára vezethető vissza. A garancia a természetes elhasználódásnak kitett alkatrészekre nem vonatkozik. A hiányosságokat a Marley Deutschland GmbH saját belátása szerint költségmentesen kijavítja, vagy a terméket kicseréli. A csere ugyanolyan termékre, vagy ugyanolyan árkategóriájú termékre korlátozódik.

4. A törvényes szavatossági jogokat a garancia nem érinti. Amennyiben a Marley Deutschland GmbH által vállalt garancia túlmegy a kötelező szavatosságon, úgy a garancia nem terjed ki a törvényes szavatossági igényekre, különösen nem, ha azok kárpótlási kötelezettségre, vagy a felmerülő szállítási költségek, kiszállási és munkadíjak vagy ehhez hasonlók átvállalására vonatkoznak.

5. A garanciális idő a vásárlástól számított 10 év. Garanciális szolgáltatásokat csak az eredeti számla, illetve pénztári bizonylat ellenében (a vásárlás idejének és a forgalmazó nevének feltűntetésével), valamint a hibás termék átadása mellett tudunk vállalni. A hiányosságokkal kapcsolatos észrevételeket haladéktalanul jelezni kell a Marley Deutschland GmbH-nak, az Adolf-Oesterheld-Straße 28, 31515 Wunstorf címen.


Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: