Garancia ereszcsatornákra

Egyedülálló újdonság: 10 éves garancia az ereszcsatornákra

Ön nap, mint nap meggyőződhet termékeink kiváló minőségéről és kedvező árainkról.

A Marley összes műanyag ereszcsatornájára azonnali hatállyal 10 éves garanciát vállalunk.

Ezt az egyedülálló garanciát a műanyag ereszcsatornák piacvezető gyártójaként az első osztályú műanyagok előállításában és feldolgozásában szerzett sokéves tapasztalatunk teszi lehetővé.

Az ereszcsatornák garanciális feltételei

A Marley Deutschland GmbH tíz évre szóló garanciát vállal a megjelölt ereszcsatornákra. A garancianyújtást a következő feltételek szabályozzák:

1. A Marley Deutschland GmbH a legkorszerűbb technológiával gyártja ereszcsatornáit. A termelés szigorú minőségi ellenőrzés mellett folyik és kizárólag elsőrangú alapanyagokat használunk fel. Garantáljuk, hogy ereszcsatornáink kiváló minőségű, ütésálló műanyagból készülnek, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, az UV-sugárzásnak és a hőmérsékletingadozásoknak, formatartók, és pontosan illeszkednek egymáshoz. A félkörszelvényű ereszcsatornák egyszerűen és biztonságosan egymásba dughatók, és ellenőrzött táguláskiegyenlítéssel rendelkeznek. A garancia további jellemzőkre nem terjed ki.

2. Annak ellenére, hogy robusztus minőségi termékek, a technika jelenlegi szintjén nem zárható ki, hogy bizonyos időjárási hatásoknak kitéve elszíneződnek, így a színtartósságra garanciát nem vállalhatunk.

3. A Marley Deutschland GmbH ereszcsatornákra vállalt garanciája feltételezi a szakszerű fektetést és beszerelést, a rendszeres karbantartást, valamint a rendeltetésszerű használatot megfelelő környezetben. A kezelési és szerelési utasításokat feltétlenül be kell tartani. A garancia megszűnik, ha a terméket önhatalmúlag módosítják.

4. A garancia minden olyan fogyatékosságra kiterjed, amely bizonyíthatóan anyag- vagy gyártási hibára vezethető vissza. A hiányosságokat a Marley Deutschland GmbH saját belátása szerint költségmentesen kijavítja, vagy a terméket kicseréli. A csere ugyanolyan termékre, vagy ugyanolyan árkategóriájú termékre korlátozódik.

5. A törvényes szavatossági jogokat a garancia nem érinti. Amennyiben a Marley Deutschland GmbH által vállalt garancia túlmegy a kötelező szavatosságon, úgy a garancia nem terjed ki a törvényes szavatossági igényekre, különösen nem, ha azok kárpótlási kötelezettségre, vagy a felmerülő szállítási költségek, kiszállási és munkadíjak vagy ehhez hasonlók átvállalására vonatkoznak.

6. A garanciális idő a vásárlástól számított 10 év. Garanciális szolgáltatásokat csak az eredeti számla, illetve pénztári bizonylat ellenében (a vásárlás idejének és a forgalmazó nevének feltűntetésével), valamint a hibás termék átadása mellett tudunk vállalni. A hiányosságokkal kapcsolatos észrevételeket haladéktalanul jelezni kell a Marley Deutschland GmbH-nak, az Adolf-Oesterheld-Straße 28, 31515 Wunstorf címen.


Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: