Kifinomult tértakarékosság: dolgozósarok harmonikaajtó mögött

Elegánsan gazdaságos: íróasztala rugalmas polcrendszerben

A modern stílust kedvelőknek: egyénileg kialakított dolgozószobája helytakarékos harmonikaajtó mögé rejtve. Íróasztala nyitott polcrendszerbe integrált. A New Generation harmonikaajtót úgy szereljük a polcok elé, mintha szekrényajtó lenne. Csak egyetlen kézmozdulattal kinyitja a New Generation harmonikaajtót, és máris dolgozhat számítógépén. Hogy szabadabban tudjon mozogni, gurítsa ki a számítógépet a polc alól.

Miután befejezte a munkát és visszagördítette a számítógépet, íróasztalát és munkaeszközeit egy szempillantás alatt egyszerűen eltűntetheti az ajtó mögé, a „szekrénybe”. Így ismét megteremtheti a tiszta lakószoba-érzést – ha esetleg nem várt vendégek érkeznek – vagy élvezheti hálószobája pihentető légkörét.

A New Generation harmonikaajtók alkalmazkodók: egy- és kétszárnyú ajtóként is felszerelhetők. A korszerűen formatervezett arculatot háromféle akril ablakberakással kínáljuk. Szabvány harmonikaajtó csomagjainkat és a kiegészítő lamellákat közvetlenül a barkácsáruházakban, a Marley forgalmazó partnereinél szerezheti be. Élvezetes barkácsolást!

Szabványos harmonikaajtó csomagjaink a falnyílás belső méretei szempontjából az alábbi igényeket fedik le: egyszárnyú ajtóknál 205 cm magasságig, illetve 86 cm szélességig, kétszárnyú ajtóknál 400 cm szélességig.

És ha ez nem lenne elég: választhatja az Ön egyedi igényei szerint méretre gyártott harmonikaajtóinkat. Ezeket a falnyílás következő belső méretéig tudjuk elkészíteni: egyszárnyú ajtóknál 260 cm magasságig, valamint 260 cm szélességig, kétszárnyú ajtóknál 520 cm szélességig.


A Marley harmonikaajtók előnyei

  • ütésálló, kiváló minőségű műanyag
  • optimális formatartás és illeszkedés
  • cserealkatrész-szerviz
  • 10 év garancia
  • elsőrendű minőség - Made by Marley

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: