Ereszcsatornák

Sorja nélkül jobban folyik…

Esővízgyűjtőt vagy Rainboy-t szerel fel? Akkor azt ajánljuk, hogy smirglizzen: a teljes felfogó teljesítményt ugyanis csak akkor éri el, ha simára csiszolja az ejtőcső éleit. Távolítsa el finom dörzspapírral a fűrészeléskor keletkezett sorját. Ez gyorsan megy, és minden alkalommal néhány literrel többet hoz Önnek. Igaz, hogy nem rossz?

Útban van a tető a sarkoknál? A Marley sarokidomaival biztosan nem...

Az ablakfülkéknél, tetőablakoknál, nyolcszögletű kerti pavilonoknál vagy más építészeti különlegességeknél ereszcsatornájának is szokatlan kanyarokon és sarkokon kell átküzdenie magát. Nagyszerű, hogy a Marley itt is alkalmazkodik elképzeléseihez. Egyedi méretre gyártjuk a speciális sarkokat – jutányos áron és a megszokott Marley-minőségben.

A Marley összes belső- és külső sarka különböző hajlásszögekben kapható (> 90°). Emellett figyelembe vesszük a tetők eltérő meredekségét is.

A Marley ereszcsatornái simán veszik a kanyarokat.

Gyorsan felkerülnek, hosszan tartanak – a hajlékony csatornatartók

Előre kigondoltuk: a Marley ereszcsatornáihoz intelligens és megbízható tartókat vásárolhat minden elképzelhető követelményhez a tetőn. Például állítható csatornatartókat és ereszvasakat: ezekkel az ereszcsatorna lejtésén utólag is változtathat! Gyerekjáték a szerelésük – még kezdőknek is.

 

 

A csap-horony rendszer az ereszek jótevője

A Marley csap-horony rendszerével biztos lehet abban, hogy ereszcsatornája nem deformálódik, és nem csúszik szét. Hiszen az időjárási viszontagságoknak betudható anyagtágulást zseniálisan felveszi – az összekötő idom és az ereszcsatorna egymáshoz képest kicsit elcsúsznak, de a csap-horony rendszer révén szorosan együtt maradnak. Ezen felül semmi sem változik.

A Marley ereszeivel a mechanika az Ön szövetségesévé …és az összeszerelés élvezetté válik.


Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: