Hírlevél Sz. 1 / 2015

SZERVIZ

Optimalizált termék- és szerelési videók

Egy sikertörténet: A Marley-Channels Youtube-on való 2010-es elindulása óta a termék- és szerelési videóinkat már több, mint egy milliószor megnézték. Ez megmutatja, milyen intenzíven használják a filmjeinket ahhoz, hogy információkat szerezhessenek be a Marley termékekről, azok alkalmazásáról és szereléséről. Most aktualizáltuk a filmeket és ezzel egyidőben lendületes bevezetőkkel láttuk el azokat HD minőségben. Így a barkácsolás még több örömöt okoz. Emellett a Marley a meglévő filmajánlatát a "Szellőzéstechnika" témakörére vonatkozó új filmekkel egészítette ki.

Teljesen mindegy, hogy a szellőzéstechnika alapjairól szeretne tájékozódni, vagy a belső tér kialakítás a során szeretne új ösztönzéseket kapni; hogy azt szeretné megtudni, hogyan kell beszerelni egy harmonikaajtót vagy lefektetni víztelenítő csövet – a Marley termék- és szerelési videói egy kérdést sem hagynak megválaszolatlanul. Nézze meg azokat be Ön is. Vagy a Youtube-on, vagy látogasson el a médiaportálunkra a www.marley.de honlapon, ahol szintén ráklikkelhet a termék- és szerelési videóinkra.

LAKÁS

A háló- és fürdőszobai területek összenőnek

A régi ismert határok megszűnnek: Miután a konyha, az étkező és a nappali egyre jobban összenőtt, mindinkább felszámolásra kerül a háló- és fürdőszoba közti elhatárolódás. Ennyi nyitottság mellett az olyan mindennapos zajok, mint vízzubogás vagy a ventilátor zúgása, zavaró hatásúak lehetnek. Ennek azonban nem kell mindig így lennie!

A "nagyobb ábra" megtekintéséhez kattintson ide

Hangos zubogás helyett halk csobogás

A 23 dB-lel a Marley kék Silent HT csövei az egy- és két generációs családi házak csöveinek legmagasabb hangszigetelési osztályába tartoznak. A Marley HT-Silent csövei a hagyományos HT csőrendszerekhez képest jelentős mértékben csökkentik az elfolyó szennyvíz keltette zajt, és így hozzájárulnak a kényelmes és pihentető lakókörnyezet kialakításához. A zajértékeket a Frauenhofer Építéstechnikai Intézet határozta meg és tanúsította. A kiváló minőségű és hosszú élettartamú műanyagból készült halk csövek hőállóak és alkalmasak forró, hideg, valamint agresszív szennyvíz elvezetéséhez. Ezek beszerezhetőek a leggyakrabban használt DN 75 és DN 110 névleges méretekben, közvetlenül csatlakoztathatóak a KG-csövekre és beszerelhetőek a hagyományos szürke HT-csövekkel.

Teljes nyugalomban lazítani

Pont az olyan terekben való légcseréhez, amelyek a lazítás szolgálják és amelyekben a szokásos ventilátorzajok zavaró hatásúak lehetnek, a Marley Silenzio-ventilátorok ideálisak lehetnek. A 29 dB(A)-ken köszönhetően egy méteres távolságból a Marley Silenzio ventilátor 70 százalékkal halkabb, mint a szokásos ventilátorok. Emellett a ventilátor akár három méterre is eljuttatja a levegőt – ez kétszer akkora, mint a többi, ezzel összehasonlítható ventilátor esetén – és a mindössze 15 Wattos áramigényével különösen takarékos is. A nesztelen ventilátor a következő változatokban kapható: a „STYLE” változat beállítható utánfutó funkcióval és három díszítő betéttel a különböző berendezési stílusokhoz, valamint a „PUR“ változat díszblende nélkül azok számára, akik inkább egyszerűbben szeretik.

TRENDEK

Fekete-fehér festészet

 Egy nagyon hosszú teljesen fehér fázis után a fekete is egyre gyakrabban új hangsúlyokat helyez a beltéri lakberendezésbe. Különösen a fehérrel való szembeállításban születnek érdekes minták és izgalmas kombinációk. A Marley "Edition black&white" keretébe tartozó motívumos harmonikaajtókkal egy helyiség most nagy beruházások nélkül divatosan felújítható.

Akár a mozgalmas „Skyline“ nagyvárosi motívum, vagy a természetközeli „Forest“ motívum – mindkét fekete-fehér motívum kitölti a teljes ajtófelületet és minden helyiségnek nagyon modern kisugárzást kölcsönöz. És mivel - hiszen divatról van szó - a kevesebb néha több, az ajtó másik oldala semleges fehér színű marad, amely továbbra is a legkedveltebb ajtószín. A motívummal ellátott harmonikaajtók így mindjárt két tetszetős és korszerű megoldási lehetőséget kínálnak.

Gyorsan és könnyen be lehet építeni őket

A motívummal ellátott egyszárnyas harmonikaajtók, amelyek már előre összeszereltek, minden normál ajtótokba beleillenek. Így azok könnyedén beépíthetőek. Csomagolja ki, szerelje fel a síneket és a kilincseket, akassza be az ajtót és már készen is van.

A HÓNAP TERMÉKE

A "nagyobb ábra" megtekintéséhez kattintson ide

A Marley hőcserélős frisslevegős ventilátorai

Aki szigetel, nem felejtkezhet meg a szellőzésről. Az új Marley frisslevegős hőcserélője gondoskodik az ellenőrzött szellőztetésről és ezen túlmenően segít megtakarítani a fűtőenergiát. Hiszen a készülék a hőenergia akár 85 százalékát is leadja a beáramló friss levegőnek. Erről gondoskodik egy hőtárolóként működő innovatív kerámia elem és a beépített ventilátor, amely 70 másodperc elteltével megváltoztatja az áramlás irányát A beáramló hideg friss levegőt átvezetik a kerámiablokkon, amelyet azt megelőzően átjárt a meleg levegő, és így az is felmelegszik. A frisslevegős hőcserélő karbantartásmentes ventilátora három teljesítményfokozattal rendelkezik, nesztelenül forog csekély, fogyasztással (3, 4.5 vagy 7 Watt). A teljesítményfokozatok kiválaszthatóak a távirányítóval, amely a szállítási terjedelem része. A Marley frisslevegős hőcserélője kifejezetten halkan dolgozik. üzemelés közben szinte nem is hallható. Emellett a hőcserélő hangszigetelése, amely a VDI 2719 szabvány szerint az ablakokra vonatkozó 3. hangszigetelési osztálynak felel meg, nyugodt lakókörnyezetet biztosít külső zavaró zajok nélkül.

Optimális hatásfok interaktív üzemmódban

A Marley frisslevegős hőcserélő optimális hatásfokának eléréséhez két készüléket üzemeltetnek működési egységként: Miközben az egyik készülék a friss levegőről gondoskodik, addig ezzel párhuzamosan a második készülék kivezeti az elhasznált levegőt. 70 másodperc múlva a ventilátorok megcserélik a szállítási irányt. A két készülék egymással rádiós adásvétellel kommunikál, azokat nem kell vezetékkel összekapcsolni. Így az installációs ráfordítás alacsony szintű, a szerelési idő pedig rövid marad.

Különböző falvastagságokhoz használható

A fali csatorna lerövidíthető, így 28 - 50 cm-es külső falvastagságokhoz használható. A dekoratív belső kidolgozás feltűnés nélkül illik minden berendezéshez. Egy csöpögésperemnek köszönhetően az UV-álló külső burkolat védi a ház falát a csúnya víznyomoktól. Egy cserélhető G3-szűrő gondoskodik a tiszta friss levegőről.


Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: