Hírlevél Sz. 9 / 2014

PROJEKTEK

A tél a barkácsolás ideje

A barkácsolás jól bevált szer a téli szomorkás hangulat ellen és az adventi időszakban hosszú hagyományokra tekinthet vissza. Karácsonyi dekorációk, windows color képek vagy madáretetők – ilyenkor semmi nem szab határt a kreativitásnak. Mit szól például egy a négylábú családtag részére készült eledelkereső játékhoz? EZ gondoskodik arról, hogy kutyája az olyan napokon is elegendő elfoglaltságot találjon, ha a sétákat az időjárás miatt a szokásoshoz képest le kell rövidíteni. Hogy hogyan kell egy ilyen eledelkereső játékot csinálni, azt megmutatja Önnek Miss Do-it-Yourself, Martina Lamme. Annak érdekében, hogy az eledelkereső játék hosszútávon is érdekes maradjon a kutyája számára, ahhoz nem utolsó sorban a Marley HT-csövei is hozzájárulnak.

BIZTONSÁG

Megbízható szagelszívó

Az adventi és karácsonyi időszakban a konyhában fő szezon uralkodik: Sütemény készül, sütnek és párolnak. Egy jó teljesítményű szagelszívó és a Marley lapos csatorna rendszere gondoskodik arról, hogy a konyhai gőzök megbízhatóan kikerüljenek a konyhából. Mivel a tűzvédelem, pont kifejezetten a konyhában egy „forró“ témának számít, a Marley lapos csatornái nehezen gyulladóak.

 

Könnyen beépíthető

A szagelszívó teljesítményéhez igazítva a Marley lapos csatornái három kivitelezésben kaphatóak, amelyek egy az áramlásnak kedvező keresztmetszetnek köszönhetően a konyhai gőzöket megbízhatóan el tudják szállítani. A Marley-lapos csatornái és azok elemei kadmiummentes és ütésálló műanyagból készültek. A felhasznált anyagot az MPA Braunschweig minőségellenőrzi és az megfelel az érvényes építésfelügyeleti előírásoknak. Az egyszerű, megbízható dugaszolós rendszerrel a pontosan illeszkedő adaptereknek és átmeneti idomoknak köszönhetően a lapos csatornák biztonságosan, megbízhatóan és egyszerűen beszerelhetőek.

 

Konyhai gőzök ki, friss levegő be

A konyhájában a lehető legnagyobb fokú szellőzési komfortot kínálja a DUO elhasznált levegős és bevezetett levegős rendszer: Miközben a szagelszívó a konyhai gőzöket és szagokat az elhasznált levegős csatornán kivezeti, addig a bevezetett levegős csatornán keresztül az elhasznált levegő friss levegőre cserélődik. Csak minimális vákuum keletkezik – a szagelszívó szinte teljes teljesítménye megmarad, hiszen a friss levegő automatikusan beáramlik. Az ablakok és ajtók zárva maradhatnak. A kényelmes elhasznált levegős és bevezetett levegős rendszer kéményfüggő tűzhelyek, mint például kandalló vagy kályha üzemelése mellett nem használható. Az a legjobb, ha kikéri a helyi kéményseprő véleményét.

 

LAKÁS

A láthatatlan home office

Még egy magán háztartásban is rengeteg irodai teendő merül fel. Természetesen szétteríthetjük azt az étkezőasztalon is, de még jobb lenne egy apró home office. Ezt remekül megépítheti saját maga is és kevesebb helyet igényel, mint gondolná. Sőt: A helykímélő harmonikaajtónak köszönhetően az elvégzett irodai munka után az otthoni munkahelyből már semmi nem látható, így Ön a nappali hangulatát, vagy a nyugodt hálószobai atmoszférát zavartalanul élvezheti.

 

Egy okos megoldás

Az íróasztalt a számítógéppel beépítik egy nyitott polcba, a munkaeszközök egy görgős kocsiban találnak helyet. Ezt az elvégzett irodai munka után egyszerűen betolhatja az íróasztal alá és az otthoni irodát egy harmonikaajtóval egyszerűen és gyorsan bezárhatja. Ehhez a helykímélő és decens otthoni irodához különösen jól használhatóak a Marley NewGeneration és President sorozatának harmonikaajtói, hiszen azok éppúgy beszerelhetőek egy- mint kétszárnyas formában. És az olyan szokatlan méretekhez,amelyek a maximum 205 cm magasságú és 400 cm szélességű szabványméreten túlnyúlnak,a Marley méretre legyártja Önnek a harmonikaajtókat. Ezek a méretre készült harmonikaajtók lefedik az akár 260 cm-es magasságú, valamint 260 cm szélességű beszerelési méreteket egyszárnyas és az akár 520 cm szélességet kétszárnyas ajtók esetén.

A HÓNAP TERMÉKE

Szegélylécek a fűtéscsövekhez

Feltekeri a fűtést és a szobában kellemes meleg árad szét – ez egy olyan komfort, amelyről ebben az évszakban senki nem szeretne lemondani. A régi épületekben lévő lakásokban, vagy az utólag átépített padlásterekben a fűtéscsövek gyakran a falon futnak és zavarják a tér harmonikus összképét. Ez azonban nem kell, hogy így legyen. Úgy a régi, mint az új építésű lakásokban a Marley szegélylécrendszere műszakilag tökéletes és elegáns megoldást kínál a réz, az acél vagy fém-kompozit csövek lefedéséhez, amelyek a falra szerelve fektettek le.

 

A szegélyléceket 2,50 m-es hosszban kínáljuk. A rendszer alkotóelemeit – belső és külső sarkakat, jobb és bal oldali végelemeket, összekötő idomokat és tolótartókat – pontosan egymáshoz illesztették, azok könnyű és gyors felszerelést tesznek lehetővé. És az öt különböző felületnek köszönhetően a szegélylécek harmonikusan beilleszkednek minden környezetbe.


Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: