Hírlevél Sz. 8 / 2014

VÁLLALKOZÁS

A CÉL: ELÉGEDETT ÜGYFELEK. AZ ODA VEZETŐ ÚT: INNOVATÍV TERMÉKEK

Az ügyfelek elégedettsége a Marley cégfilozófiájának középpontjában áll. Így a vállalat folyamatosan új termékekkel, hasznos részletekkel és innovatív megoldásokkal bővíti és optimalizálja ajánlatát. Mint pl. AquaStec, a biztonságos összedugható vízvezeték, vagy az új Marley esőgyűjtő szűrővel, amelyet a vállalat ebben az évben vitt újonnan piacra. Hiszen a termékeinkkel az Ön munkáját szeretnénk megkönnyíteni.

 

A termékújdonságokra, mint minden egyéb Marley termékre, a kiváló minőségű anyagok, a gondos feldolgozás és a modern dizájn jellemző. És: Azok az új és könnyű összeszerelésnek köszönhetően is meggyőzőek: A kiváló minőségű PVDF-műanyagból készült új ivóvíz- és fűtőcsőrendszerek rugalmas alumínium összetett csöveit és stabil szerelvényeit egyszerűen csak egymásba kell dugni; egy ellenőrző ablakon keresztül a barkácsoló ezermester ellenőrizheti az összeszerelést. Az új Marley esőgyűjtő ereszcsatornába való beszerelése szintén egyszerű és alig vesz öt percnél több időt igénybe. Eközben az ereszcsatornát le se kell venni. És mindössze egyetlen tekerésre a modern és robusztus esőgyűjtő nyári üzemmódról téli üzemmódra állítható át.

HELYREÁLLÍTÁS

AZ ÚJ MENNYEZETI TÁVOLSÁG

A magasan lévő mennyezetek divatban vannak. Sok ember – főleg a nagyvárosokban – tartja fontosnak a magas belterű helyiségek luxusát, ezért szívesen élnének régi építésű épületekben lévő lakásokban. Pedig manapság az új építésű épületekben is magasra nőnek a belterek. A modern, magas mennyezetű lakásokkal szemben a régi építésű épületekben lévő magas mennyezetű lakásokban az ajtók rendszerint nem felelnek meg a mai szabvány méreteknek.

 

A Marley méretre szabott harmonikaajtói, amelyek 5,20 méteres maximális szélesség és akár 2,60 méter magasság között minden kívánt méretre legyárthatóak, ennek során praktikus alternatívának minősülnek. Hogy hogyan kell a helyes méretet meghatározni, azt a www.marley.hu/hu/termekek/harmonikaajtok oldalon lépésről lépésre elmagyarázzuk. Ezután a kedvelt kivitelezést – dekorációt, lamellatípust és a fogantyú színét –, valamint a kívánt beszerelési változatot – például egy- vagy kétszárnyas ajtó – beadják egy adatlapba, amelyet ezután le lehet adni a legközelebb lévő Marley kereskedőnél. Aki könnyen megtalálható a Marley internetes oldalán a „Kereskedő keresése“ menüpont alatt.

 

LAKÁS

MOST FONTOS A SZELLŐZTETÉS! DE TUDNI KELL, HOGYAN!

Pedig éppen most a hideg évszakban kell szellőztetni – méghozzá megfelelően. Ha az ablakokat hosszabb ideig megdöntve nyitva hagyják, az növeli az energiafelhasználást és ezzel a fűtésköltségeket is. Intelligens rendszerek segítenek Önnek, hogy jól és energiatakarékosan szellőztethessen. És: A Marley átgondolt termékeit gond nélkül átalakíthatóak.

 

A zárt helyiségeben hosszabb távon uralkodó túl nagy páratartalom jelentős oknak számít a penészgomba kialakulásánál – amely magában hordja a falazat rongálódásának és olyan egészségkárosodások kialakulásának veszélyét, mint légúti panaszok, fejfájás és bőrirritációk. Az olyan jól kidolgozott megoldásokkal, mint amelyeket a Marley kínál, Ön kényelmesen és energiatakarékosan szellőztethet.

 • Szabályozott szellőztetés a Marley szellőzéstechnikának köszönhetően

   

  • A bevezetett levegős területeken, vagyis a nappaliban, a hálószobában és az étkezőben, a Marley bevezetett levegős csatorna gondoskodik a friss levegőről. Emellett egy beépített pollenszűrő biztosítja, hogy a bevezetett levegő por- és pollenmentes legyen. Amennyiben a bevezetett levegő csatornája zárt, az innovatív leszigetelő zár nem engedi, hogy hideg áramoljon be: A benti levegőt hermetikusan lezárja, így nem keletkezhet hőhíd.

   

  • A kivezetett levegős területeken, vagyis pl. a fürdőben és a háztartási helyiségben, a Marley SmartVentilator halkan és minimális áramfelhasználás mellett permanens alapszellőzést biztosít. A ventilátor emellett intelligens pára- és utánműködő automatikával rendelkezik. Így a párafelismerő automatika felismeri, hogy a páraszint emelkedését emberek okozzák-e, vagy az olyan természetes emelkedésre vezethető vissza, mint az időjárási viszonyok vagy az éjszakai lehülés. És ezzel megakadályozza, hogy a ventilátor az energiatakarékos alapműködésről lökésszerű szellőztetésre kapcsoljon át.

   

  • Amennyiben a beszívott levegős és elhasznált levegős rendszereket kombinálják, úgy a SmartVentilator okozta enyhe vákuum hatására automatikusan friss levegő áramlik be. Ajtórácsok gondoskodnak róla, hogy a friss levegő átjárhassa a lakást. Így a lakás levegője folyamatosan kicserélődik anélkül, hogy rendszeresen ablakot kellene nyitni.


  Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

  Marley Deutschland

  Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: