Hírlevél Sz. 4 / 2014

KERT

Egy házikó a szabadban

Aki házépítés során költségkímélés okán lemondott a pincéről, örömmel fogad egy plusz tároló lehetőséget a kertben, néhányan a fűnyírót és az ásót szeretnék elérhető közelségben elhelyezni, sokak számára azonban a kerti házikó ennél más többet jelent: egy nyári vendégházat, egy partihelyiséget, egy kísérleti konyhát kedvtelő szakácsok számára, vagy egy műtermet a kreativitás kiéléséhez – egy kerti háznak sok arca lehet. A Marley termékekkel megvalósíthatja a kerti házról szóló álmát – de anélkül, hogy ennek során rögtön egy vagyont kellene kiadnia.

Vízet és áramot ide!

 • Ahhoz, hogy egy szerény fakunyhó vagy egy egyszerű faház kényelmes kerti házzá válhasson, áramra és folyó vízre van szükség. Az áramvezetékeket a villanyszerelővel megállapodva maga is lefektetheti, de a hálózatra való rákötés már profik dolga. Ha egy kerti házban van áram, ráköthet egy szellőztető ventilátort, amely szükség esetén gondoskodhat a friss levegőről. Hiszen nyáron a kerti házban igencsak fullasztó lehet a levegő. A csapból folyó ivóvíz adta luxusról sem kell lemondania a kerti házban. A Marley "DreMa" ivóvízrendszerével a kerti vagy hétvégi házában nagyon egyszerűen gondoskodhat folyó vízről. A DreMa-t a DVGW (Deutschen Verein des Gas- und Wasserfaches e.V. Német gáz- és vízügyi egyesület) ellenőrzi és megfelel az ivóvízre vonatkozó rendelet szigorú előírásainak. A DreMa-t nem csak a saját rendszerén belül tudják a csináld magad hívei gond nélkül felszerelni, az ugyanolyan könnyen csatlakoztatható egy már meglévő ivóvízrendszerre. A kicserélhető adaptereknek köszönhetően a Marley DreMa alumínium csövekkel, PE-X csövekkel és réz csövekkel is használható. Ahol folyóvíz áll rendelkezésre, ott szennyvizet is el kell vezetni. Nem jelent problémát: Ezzel a belső víztelenítést szolgáló szennyvízcső-rendszerrel a Marley itt is a megfelelő megoldással szolgál a kerti házhoz.

   

  Építési engedélyre van szükség?

  Mielőtt hozzákezdene az építészhez, érdeklődjön az illetékes építési hivatalnál, szükség van-e a kerti házához egy építési engedélyre. Hiszen tartományoktól, a telek tulajdonságain, valamint a kerti ház méretétől és ki vitelezésétől függően adód hatnak megszorítások.

  SZERVIZ

  Megrongálódott a szennyvízcső? Nem jelent problémát!

 • Olyan nincs, hogy nem megy! A Marley értékes tippekkel támogatja Önt a DIY projektek során, és ötletekkel áll az Ön szolgálatára, hogy a munka eredménye tökéletes legyen. Még akkor is, ha valami nem sikerül. Így előfordulhat, hogy a házon belül végzett tatarozás közben megrongálódik egy szennyvízcső. Ez nem ad pánikra okot. Hiszen a javítás egyszerű. Marley itt lépésről lépésre bemutatja Önnek, mit kell tennie.

   

  Marley szeretné megkönnyíteni a projektje megvalósítását. Ezért áll egy DIY szakember az Ön szolgálatára. Optimális termékekkel, értékes profi tippekkel és kapcsolatfelvételi űrlapot.

  LAKÁS

  Nincs felesleges hely

  Akár veszi, akár bérli: a lakótér egyre kisebb és egyre drágább lesz – főleg a modern nagyvárosokban. Ezért egy centiméternyi teret sem szabad elpazarolni. A Marley harmonikaajtók segítenek Önnek nagyobb tárolófelület és tárolóhely létrehozásában a szekrények felett, az ablakok alatt, vagy az eddig nem használt bemélyedéseknél. Hiszen pont akkor, ha minden négyzetcentiméter térre szükség van, jelenti a harmonikaajtó az ideális megoldást, mert sokkal kevesebb helyet igényel, mint egy konvencionális ajtó. Hiszen annak kihajtási területe akár a egy négyzetméternyi lakóterületet is igénybe vehet. A Marley, a kiváló minőségű műanyagból készült harmonikaajtók specialistája még a szokatlan méretű terekhez is kínál megoldást. Akár 5,20 méter szélességig és akár 2,60 méter magasságig a Marley számára minden lehetséges. A harmonikaajtók formatartására és pontos illeszkedésére a Marley tíz év garanciát szavatol. Emellett a harmonikaajtók a számos dizájnnak, díszítésnek és üveg betéteknek köszönhetően minden környezethez illeszkednek. Egyébként: Hogy milyen lehetőségeket kínálnak a Marley harmonikaajtók és hogyan kell azokat beépíteni, megtekinteti a www.youtube.com/user/MarleyDeutschland internetes oldalon.

  A HÓNAP TERMÉKE

  Teljes nyugalomban lazítani

  Egy illatos habfürdő, meleg gyertyafény és halk zene – nincs is másra szükség ahhoz, hogy az ember maga mögött hagyhasson egy megeröltető munkanapot. De ha a fürdőszobában hirtelen bekapcsol a ventillátor, hamar vége szakad a lazításnak. Ennek azonban nem kell mindig így lennie. A Marley Silenzio ventilátorok ideálisak az olyan terekben való légcseréhez, amelyek a lazítás szolgálják és amelyekben a szokásos ventilátorzajok zavaróak lehetnek.

  A 29 dB(A)-ken köszönhetően egy méteres távolságból a Marley Silenzio ventilátor 70 százalékkal halkabb, mint a szokásos ventilátorok. A motor különleges elhelyezése azonban nem csak a vibrációszegény működésről gondoskodik, hanem hozzájárul a berendezés különösen hosszú élettartamához is. Emellett a ventilátor akár három méterre is eljuttatja a levegőt – ez kétszer akkora, mint a többi, ezzel összehasonlítható ventilátor esetén – és a mindössze 15 Wattos áramigényével különösen takarékos is. A különösen halk, hosszú élettartamú és gazdaságos ventilátor a következő változatokban kapható: „STYLE” beállítható utánfutó funkcióval és három díszítő betéttel a különböző berendezési stílusokhoz, valamint a „PUR“ díszblende nélkül azok számára, akik inkább egyszerűbben szeretik. Emellett a suttogó ventilátor a szellőzőcsövekbe is betolható.


  Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

  Marley Deutschland

  Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: