Hírlevél Sz. 1 / 2014

Napi hírek

A Marley honlapja: immár okostelefonon és tableten is

Megcsináltuk hát! A Marley frissített honlapja immár fenn van az Interneten. Ezzel az új Internetes megjelenéssel, amely kivitelében az olvasók óhajait tükrözi vissza, a Marley annak az egyre terjedelmesebb olvasókörnek a kedvében kívánt járni, akik mobil eszközökkel, így például okostelefonnal vagy tablet PC-vel szörfölnek a neten. Ez annyit jelent, hogy Ön a tartalmakat mindig optimális megjelenési formátumban láthatja, függetlenül attól, hogy laptopról, PC-ről, tabletről vagy okostelefonról keresi-e fel az Marley honlapját. Ilyenkor a webhely önműködően átméretezi, vagy áthelyezi az egyes elemeket, függetlenül a képernyő vagy a megjelenített kép méretétől és felbontásától. Egyúttal azt az időt is lerövidíti, amely a Marley honlapjának a mobil készülékeken történő letöltéséhez szükséges.

Az optimalizálás során a weboldal megjelenése is felfrissül és hozzáigazodik napjaink modern látásmódjához, valamint még könnyebbé válik a weblapok közötti lépegetés, hogy a tartalmakat gyorsabban lehessen felfogni és még egyszerűbben lehessen behívni.

Helyreállítás

Fürdőszoba felújítás: A csövekről se feledkezzen el

Melyik lakástulajdonos ne tudná: Az első javítási igények 10-15 év múlva jelentkeznek, de a bajok 20 év elteltével jönnek csak igazán csőstül: a fűtés matuzsálemi korba lépett és a fürdő átfogó felújítást igényel - akárcsak a víz- és szennyvíz elvezető csövek, amelyeket szintén cserélni kell. Ez a Marley-vel nem jelenthet problémát a barkácsoló számára. A DreMa rendszer segítségével nehézség nélkül lehet lefektetni az új víz- és fűtővezetékeket. A rendszer rozsdaálló alumínium-kompozit csövekből és strapabíró sárgarézből készült menetes csőszerelvényekből áll. Forrasztásra, hegesztésre vagy menetvágásra nincs szükség. A különböző csőszerelvények és átalakító darabok nagy számának köszönhetően a rendszert igen rugalmasan lehet használni, és bármikor egyszerűen tovább bővíthető. A csövek 2,5 méteres szálakban, vagy 10 és 25 méteres tekercsekben kaphatók – így kevesebb hulladék keletkezik, és hosszú vezetékek esetében is kevesebb összekötő darabra lesz szükség.

Hangos zubogás helyett halkan folyik a víz

Ahol folyóvíz áll rendelkezésre, ott szennyvizet is el kell vezetni. Műanyagból lévő vízelvezető csöveivel a Marley itt is a megfelelő megoldást kínálja a mosogató-, zuhanyzó- vagy kádvíz, valamint mosóvíz elvezetésére. A maguk 23 dB-jével a kékszínű Silent HT csövek az egy- és két generációs családi házak csöveinek legmagasabb hangszigetelési osztályába tartoznak. A Marley Silent csövei a hagyományos HT csőrendszerekhez képest jelentős mértékben csökkentik az elfolyó szennyvíz keltette zajt, és így hozzájárulnak a kényelmes és pihentető lakókörnyezet kialakításához. A zajértékeket a Frauenhofer Építéstechnikai Intézet határozta meg és tanúsította. A minőségi műanyagból készült halk csövek stabilak és hosszú életűek. Használatukat meleg-, hideg-, valamint agresszív szennyvizekre egyaránt jóváhagyták, ráadásul 90 celziusz fokig hőállóak is, és rövid ideig még a 95 fokot is elviselik. DN 75 és DN 110 névleges átmérővel, gyűjtő- és ejtő vezeték formájában kaphatók. Ezek közvetlenül rácsatlakoztathatók a KG csövekre, és a hagyományos szürke HT csövekkel is összeépíthetők. A Marley weboldalának médiatékájában szerelő videók is találhatók, amelyekben Mark Kühler, Németország vezető barkács szakembere szemléletesen is bemutatja, mennyire egyszerű a víz- és vízelvezető csövek fektetése.

Szerviz

Barkácsolás profi szinten

Nincs a ventilátornak kapcsolója? A kapcsoló felszerelésével járó vesződséget megspórólhatja magának. Hogyan? Miként? Miért? Ezekre a kérdésekre a Marley tudja a választ, és még sok egyéb profi ötlettel is szolgálni tud.

A megoldás ismeretének birtokában

Ventilátorok utólagos beszerelésekor a barkácsoló gyakran szembesül a problémával, hogy a vezetékeket csupán egy állandó fázissal húzták be: ahová pedig a ventilátor kerülni fog, ott nincs kapcsoló. Használja a ventilátort mozgásérzékelővel (MT 100VBN), vagy automatikus módban üzemelő, nedvességérzékelővel (MS 100 VFN) ellátott készülékkel. És már meg is van oldva a kapcsolás! Méghozzá kapcsoló nélkül! Ha megfogadja a Marley fenti és más egyéb értékes ötleteit és javaslatait, profi lesz a harmonikaajtók, szellőzéstechnika, tetőeresz, lakásvíz elvezetésund vízvezeték terén .

A hónap terméke

Edition Black&White – ajtók két tetszetős oldallal

Vannak, akik a városias stílust kedvelik, míg mások inkább a természetért vannak oda. Az „Edition black&white" jelenetes harmonikaajtók, így például a "Skyline" a maga pezsgő nagyvárosi életképével, és a „Forest“, a nyugalmat sugárzó jelenetével rendkívül tetszetős módon szolgálják ki a két lakberendezési stílust. És ezt elegáns, fekete-fehér kivitelben. Mindkét jelenet az ajtó teljes felületét kitölti, így a helyiség egészen különleges és meglepő benyomást kelt. Az ajtó másik oldalán a semleges fehér szín visszafogottságot sugall. A jelenetes harmonikaajtók így mindjárt két tetszetős és korszerű megoldási lehetőséget kínálnak. Az ezüst hatású fogantyú jól kiemeli a harmonikaajtó divatos jellegét

 

Gyorsan és könnyen be lehet építeni őket

A jelenetes egyszárnyú harmonikaajtók, amelyek már előszerelt állapotban vannak, minden normál tokba beleillenek.

Így a vevő saját maga is kényelmesen be tudja őket építeni. Az ajtót csomagolja ki, a síneket és fogantyút szerelje fel, az ajtót akassza be. Ennyi. A helyiség immár új köntösbe öltözött. A Marley YouTube csatornáján megtekinthető videofilm igen szemléletes módon mutatja be, hogy milyen könnyen lehet átrajzolni a helyiségek képét a Marley harmonikaajtóival.


Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: