Szellőzőrácsok és falátvezetők

Ez kell: príma klíma!

Juttassa otthonát friss levegőhöz. Hiszen a friss levegő azon felül, hogy kellemes, egészséges: nemcsak Önnek, hanem lakásának is. Az egyenletes szellőztetés mozgásban tartja a levegőt, és megtisztítja a káros anyagoktól. Légcsere nélkül teljesen más a helyzet. A kilégzéskor, vagy a konyhában és a fürdőszobában keletkező pára lecsapódik a falakra. Ez kiváló talajt biztosít a mérgező penészgombáknak. Nemcsak a lakás állagát, hanem az Ön közérzetét is rontja – minden egyes lélegzetvétellel. Akkor már csak jobb a szellőztetés! A Marley falátvezetői és szellőzőrácsai szabályozzák a légcserét, és ezzel helyiségei páratartalmát. Mert azt szeretnénk, hogy Ön biztonságosan és egészségesen éljen lakásában.

 

Ilyen előnyök mellett nyugodtan fellélegezhet:

A Marley szellőzőrácsai és falátvezetői…

  • időjárásálló, kadmiummentes műanyagból készülnek, így nem korrodálódnak és tartósak.
  • utólag is beépíthetők.
  • külső rácsukat rozsdamentes, ponthegesztett és formatartó, műanyag bevonatú üvegszálas szúnyogháló fedi.
  • ütésállók.
  • teljes választéka bármilyen beépítéshez megoldást jelent.

Hivatalos szépségkirálynők: szellőzőrácsaink és falátvezetőink ipari formatervezését kitüntették a Hannoveri Ipari Fórumon.

UV-álló

A Marley által gyártott laposcsatornák, rácsok és csövek UV-állók, ami leginkább a kültéri rácsoknál, de a beltériknél is kifizetődő.

Nem
gyúlékony

A konyhák szellőztetésére vonatkozó nemzeti előírásoknak megfelelően a Marley laposcsatornái és idomaik nem gyúlékony anyagból készülnek.

DIN 4102 B1

A Marley laposcsatorna-rendszereinek és a Marley rácsainak az anyagát a braunschweigi MPA anyagellenőrző intézet folyamatosan felügyeli, és az megfelel az érvényben lévő előírásoknak (P–3967/2744–MPA építés-felügyeleti engedély).


A Marley falátvezetések előnyei

  • UV-álló – nem gyúlékony
  • 480 mm falvastagságig

ÉS PERSZE A NAP ELLENI VÉDELEM

A Marley szellőzőrácsai ragaszkodnak a színükhöz - hiszen különösen UV állók. Nem sárgulnak meg, és hosszú évek múlva is sugárzóan fehér marad a felületük.

 

PROFI SZELLŐZÉSTECHNIKAI ÖTLETEK

Hogy is megy ez? Hogy is csináljuk? Mire is figyeljünk? Ötletek szakemberektől azoknak, akik mindent pontosan tudni akarnak!

 

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: