Laposcsatornák

Kapcsoljon gőzerőre! A páraelszívó majd levezeti!

Ön maximálisan ki akarja használni konyháját. És egy nagyteljesítményű páraelszívóval is rendelkezik. Nagyszerű! Akkor már csak az elszívott gőzöket kell valamilyen módon a külső légtérbe juttatni. A Marley erre a célra Önnek olyan biztonságos és megbízható laposcsatorna-rendszereket ajánl, amelyeket ráadásul felszerelni is könnyű. Jó étvágyat. A Marley Önnek teljesítménytől függően kétféle kivitelezést kínál. A 100 mm-es csőcsatlakozású és legfeljebb 250m³/h teljesítményű egymotoros páraelszívóhoz használja a 110 x 53 mm keresztmetszetű 100-es laposcsatorna-rendszert.

Egy számmal nagyobb? Akkor Önnek valami mokány alakra van szüksége: a 250 m³/h –nál nagyobb teljesítményű páraelszívókhoz használja a 150 x 80 mm keresztmetszetű 125-es laposcsatorna-rendszert. Ez a rendszer áramvonalas formájának és optimalizált hidraulikus keresztmetszetének köszönhetően rendkívül hatékony.

A különösen erős páraelszívó rendszereknél pedig, amelyeknek légelvezető teljesítménye akár 1000 m3/ó-s is lehet, ideális megoldást kínál a 220 x 90 mm keresztmetszetű, 150-as laposcsatorna rendszer.

Pára, el! A Marley laposcsatorna-rendszerei

  • egyszerű, szilárd összedugható elemekből állnak hajszálpontos csatlakozással.
  • kadmiummentes, ütésálló műanyagból készülnek.
  • nem gyúlékonyak a DIN 4102/B1 szabványnak megfelelően.
  • komplett megoldások adapterekkel és átmeneti darabokkal.
Nem
gyúlékony

A konyhák szellőztetésére vonatkozó nemzeti előírásoknak megfelelően a Marley laposcsatornái és idomaik nem gyúlékony anyagból készülnek..

DIN 4102-B1

A Marley laposcsatorna-rendszereinek és a Marley rácsainak az anyagát a braunschweigi MPA anyagellenőrző intézet folyamatosan felügyeli, és az megfelel az érvényben lévő előírásoknak (P–3967/2744–MPA építés-felügyeleti engedély).

UV-álló

A Marley által gyártott laposcsatornák, rácsok és csövek UV-állók, ami leginkább a kültéri rácsoknál, de a beltériknél is kifizetődő.


A Marley laposcsatorna-rendszerek előnyei

  • optimális áramlást biztosító keresztmetszet
  • nem gyúlékony a DIN 4102/B1 szabvány szerint
  • egyszerűen szerelhető

BIZTONSÁGGAL

Védekezés konyhatűz ellen - igazi "forró" téma - a Marley égésgátló anyagból készült, DIN 4102-B1 tanúsítvánnyal rendelkező lapos csatornáival

 

LAPOS CSATORNÁK SZERELÉSI RAJZAI

Ezt bárki megcsinálhatja: Csatlakoztassa saját maga a páraelszívóját a lapos csatornára és vezesse ki a szabadba a főzéskor keletkező párát.

 

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: