Hírlevél Sz. 2 / 2015

HÁZ

Legfőbb ideje az eresz ellenőrzésének

Annak érdekében, hogy a házon a fel nem ismert és ki nem javított téli károk okozta értékcsökkenést megelőzhesse, javasolt tavasszal alaposan átnézni a homlokzatot és a tetőt – mindenek előtt az ereszeket. Az ereszekből el kell távolítani az avart és a szemetet, különben abból sárszerű massza lehet, ami az ereszeket szó szerint eltömíti. Ennek eredménye: az esővíz már nem folyik le a lefolyócsatornán, és a víz túlcsordul azon. Aki a tisztítás után olyan rácsot használ, mint a Marley lombfogója, megvédi az ereszt a lombtól, és így hatékonyan védi a házat az esőtől, valamint a fröccsenő víztől.

De nem csak a lomb és a szemét befolyásolhatja az tetőereszek működőképességét. A hó és a fagy, a hőség és az erős napsugárzás, valamint a mechanikai terhelés is károkhoz vezethet. De nem az ütésálló Marley műanyag ereszek esetén. Ezek időjárás-, UV- és hőmérsékletállóak, valamint formatartóak és minden időjárás mellett is rozsdamentesek. Olyan minőségi jellemzők, amelyeket a Marley 10 éves garanciával szavatol.

LAKÁS

Az új szekrény érzése

A szekrénye varrat mentén szakad? Ideje beszerezni egy újat? Miért ne legyen ez egyből egy bejárható gardrób szekrény, amelyben elég helye van és áttekinthető? A Marley harmonikaajtókkal az ilyen térvarázslat megvalósíthatóvá válik – akár a legszűkebb helyeken is nagy ráfordítások nélkül. Csekély kézművesügyesség segítségével. Ráadásul így még elegendő pénzügyi játékteret is teremthet kedvenc ruhatervezője aktuális tavaszi kollekciójából származó egyik-másik ruhadarab beszerzéséhez is.

 

Pont akkor, ha minden teret ésszerűen szeretne használni, jelenti a harmonikaajtó az ideális megoldást, mert sokkal kevesebb helyet igényel, mint egy konvencionális ajtó. Hiszen annak kihajtási területe akár a egy négyzetméternyi lakóterületet is igénybe vehet. A Marley a kiváló minőségű műanyagból készült harmonikaajtók specialistájaként még a szokatlan méretű terekhez is kínál megoldást. Akár 5,20 méter szélességig és akár 2,60 méter magasságig minden lehetséges. Emellett a harmonikaajtók a számos dizájnnak, díszítésnek és üveg betétnek köszönhetően minden környezethez illeszkednek. És mindezt kiemelkedő minőségben - a Marley a harmonikaajtókra 10 év garanciát válall.

A HÓNAP TERMÉKE

Bevezetett levegőt szállító csatorna

Sajnos nem mindenki élvezheti zavartalanul a tavasz ébredését. Hiszen sokunkat kínoznak a mindenhol szállingózó virágporok. A Marley pollen szűrővel ellátott bevezetett levegőt szállító csatornája segítségével az allergiások is könnyedén fellélegezhetnek. Ez biztosítja, hogy a beszívott levegő ne csak friss, hanem por- és pollenmentes is legyen.

 

Friss levegőre szükség van - az egészségünk és az épület állományának védelme érdekében. Mégis arepülő pollenek időszakában a nyitott ablak a pollenallergiások számára tabu. A pollenszűrővel ellátott bevezetett levegőt szállító csatornája egyszerű megoldást kínál erre a problémára. Ez a nappali, a háló és étkező területén folyamatosan gondoskodik pollenmentes friss levegőről. A 10 - 100 µm közötti pollenek az integrált pollenszűrőnek (G4 osztályú) köszönhetően kint rekednek. A pollenszűrő problémamentesen levehető és az – szükség esetén – könnyen kicserélhető. A bevezető levegőt szállító csatorna egy magfúró segítségével egyszerűen beszerelhető és illik minden 25 - 58 cm közötti falvastagsághoz. Így akár szigetelt külső falakhoz is használható.


Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: