Hírlevél Sz. 6 / 2014

LAKÁS

KEVÉS A HELY? NEM JELENT PROBLÉMÁT!

Senkinek nincs elajándékozni való helye. Miért is tenné? Aki ügyes, annak még kis helyen sem kell lemondania semmiről. Még az értékes rakodótérről sem. Hiszen aki a szokásos szobaajtót harmonikaajtóra cseréli, még több rakodóteret nyerhet. Odaállíthat például egy nagy ruhásszekrényt, amely rendet teremthet. Ahhoz, hogy egy ilyen szekrény, mint a helyiségben lévő legnagyobb tárgy ne legyen túl domináns, a lakberendező szakemberek egyszerű, fogantyú nélküli első részt javasolnak, amely optikailag nyugalmat sugároz.

A harmonikaajtók minden lakberendezési helyzetben – még a nehezekben is – tökéletes problémamegoldóknak bizonyulnak. Mert pont akkor, ha minden centiméter helynek jelentősége van, jelentik az ideális megoldást, hiszen kevesebb helyet igényelnek, mint a konvencionális ajtók. A sokféle dizájnnak, díszítésnek és üveg betéteknek köszönhetően a Marley harmonikaajtók minden környezetbe beilleszkednek. A szokatlan méretek sem jelentenek problémát: A Marley harmonikaajtókat igényre méretre is legyártják. A maximális 5,20 méteres szélesség és 2,60 méteres magasság között bármi lehetséges: Hogy milyen lehetőségeket kínálnak a Marley harmonikaajtók és hogyan kell azokat beépíteni, megtekinteti a www.youtube.com/user/MarleyDeutschland internetes oldalon.

HELYREÁLLÍTÁS

KÜLÖNBÖZŐ VÍZVEZETÉKRENDSZEREK? NEM BAJ AZ!

Ki szeretné építeni a padlásteret, ahova szeretne beépíteni egy újabb fürdőszobát, vagy megajándékozná magát a pincében egy nagyvonalú zuhannyal ellátott szaunával? Nem jelent problémát. A Marley DreMa minden aggály nélkül csatlakoztatható egy meglévő ivóvízrendszer meneteibe, az anyagcsere okozta galvanikus korrózió nélkül.

A Marley DreMa lefektetése is egyszerű és biztonságos. Hiszen a vezetékek összekötőit és csatlakozóit csak be kell csavarozni – nincs szükség se forrasztásra, se hegesztésre, se ragasztásra. Akár a vakolatra, akár a vakolat alá is lefektethető. A Marley DreMa-t tartósan 70° C-os vízhőmérséklethez tervezték 10 bar víznyomás mellett. Rövid időre a hőmérséklet akár maximum 95° C-ra is felemelkedhet.

Egyébként: A korszerű hidromasszázs-zuhanypaneleknél, nyomóöblítős WC-k és piszoárok, éppúgy, mint a kedvelt esőztető zuhanyok nagyobb mennyiségű vízkibocsátást igényelnek. A Marley DreMa 20 mm átmérőjű vezetékei gondoskodnak a nagyobb átfolyásról.

MINŐSÉG

GARANTÁLTAN HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Természetesen büszke az ember arra, ha a vízvezetéket maga fektette le, vagy az új ereszt saját kezűleg szerelte fel. Ezt a teljesítményt szeretné magától értetődően sokáig élvezni, anélkül, hogy újra hozzá kellene nyúlnia. A Marley-nál a barkácsoló biztos lehet abban, hogy a termékek hosszú élettartamúak – a hosszú szavatossági időknek köszönhetően!

A Marley ütésálló műanyagból készült ereszeire a nagyfokú időjárás-, UV- és hőállóság, valamint az optimális alaktartás és pontosság jellemző. Olyan minőségi jellemzők, amelyeket a Marley 10 éves garanciával szavatol. Ez a garantáltan hosszú élettartam a műanyag ereszrendszerek 50 éves gyártási tapasztalatán nyugszik. A Marley az erős és rendkívül halk járású harmonikaajtók minőségére és működőképességére szintén tíz év garanciát vállal. Ugyanez vonatkozik az AquaStec-re, az új feldugható vízvezetékrendszerre is. A szakszerű szerelés és karbantartás mellett legalább 50 éves élettartamra lehet számítani.

A HÓNAP TERMÉKE

MARLEY LOMBFOGÓ

  • Ha a lomb elszíneződik és a levelek hullani kezdenek, az a háztulajdonosok számára hamar problémát jelenthet. Méghozzá akkor, ha a levelek miatt úgy eldugul az eresz, hogy az esővíz nem tud lefolyni a az ereszcsatornán. Pedig arra szükség van. Az olyan rácsok, mint a Marley lombfogók megvédik az ereszt a lombtól, és így hatékonyan védik a házat az esőtől és a fröccsenő víztől. És a fáradtságos eresztisztítás is a múlté.

    A védőrács nem csak szabványméretű műanyag vagy fém ereszekhez illik. Éppúgy alkalmas olyan kisebb ereszekhez, mint a duplex- vagy dobozos ereszek, mert a Marley lombfogó egy ollóval a kívánt méretre vágható. A szerelés is teljesen egyszerű. A bevágott rácsos csövet hosszában kicsit össze kell nyomni és úgy kell behelyezni a csatornába, hogy a domború része felfelé nézzen. Az ereszcsatornában önmagától kifeszül és szilárdan benne marad. A levelek fennakadnak a domború felületen, elszáradnak és a szél lefújja őket.


    Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

    Marley Deutschland

    Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: