Hírlevél Sz. 2 / 2014

TANÚSÌTÁSOK

Nagyobb biztonság, jobb minőség, nagyobb érték

A minőségi védjegyek és tanúsítások a felhasználók számára az élet szinte minden területén megkönnyítik az olyan megbízhatóan kiváló minőségű termékek és szolgáltatások utáni kutatást, amelyeket a környezettel és az erőforrásokkal való felelősségteljes eljárás során gyártanak. A Marley kiadványokon megtalálható az IFU-CERT védjegyek megadják ezt a biztonságot.

 

• Az állandó minőségellenőrzés és az DIN ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítás folyamatosan biztosítják a munkafolyamatok és a termékek minőségét. Emellett a minőségirányítási igazolással azt is jelzik, hogy az üzleti folyamatok nyílt kritériumok szerint zajlanak és a folyamatos javítást célzó eljárások a vállalat részét képezik.

• Az ISO 14001 szabvány szerinti környezetirányítási rendszerrel megteremtettük a folyamatos és igazolható javítást célzó eljárások alapját a környezetirányításunkban. Csökkentjük a kibocsátásokat, a hulladékot és a szennyvizet, óvjuk a természetes erőforrásokat és erősítjük a munkatársaink környezettudatos magatartását.

• Az ISO 50001 szabvány szerinti energiairányítási rendszerek biztosítják az energiahatékonyság folyamatos javítását és az energiatakarékossági lehetőségek további feltárását. Így az energiafelhasználást, a kibocsátásokat és az energiaköltségeket szinsztematikusan és aktívan csökkenteni lehet.

 

A rendszeres ellenőrzések és a német IFU-CERT irányítási rendszereket tanúsító cég által kiadott tanúsítások megerősítik, hogy a Marley megfelel az ISO minőséggel, környezetvédelemmel és energiahatékonysággal szemben támasztott magas szinvonalú elvárásainak. IFU-CERT irányítási rendszereket tanúsító céget a Német Akkreditáló Hivatal – Deutsche Akkreditierungsstelle GmbH (DAkkS), a Német Szövetségi Köztársaság nemzeti akkreditáló hivatala akkreditálta. Az IFU-CERT auditorok és szakértők a követelményeknek megfelelő kvalifikációval rendelkeznek és ismereteiket a folyamatos képzések révén a legfrissebb szinten tartják.

SZERVIZ

Minden nő segíthet saját magán

Quelle: DIY Academy

Gondolta volna? A kisipar nőiesedik: időközben a barkácsáruházak vevőinek 43 százaléka a német Barkácsolási, építőipari és kertészeti kereskedelmi vállalatok egyesülete – Verband der Handelsbetriebe für Heimwerken, Bauen und Gärtnern (BHB) – adatai szerint nőnemű. Hogy miért nyúlnak a nők egyre szívesebben ecsethez, kalapácshoz és fúrógéphez, ezt a kérdést szerette volna megválaszolni a Forsa Véleménykutató Intézet egy a barkácsáruházak 1.084 nőnemű vásárlójával felvett reprezentatív kérdőív segítségével. Eszerint 75 százalék veszi saját maga kézbe a fúrógépet, mert az így olcsóbban megvalósítható, mintha kisiparost hívna. 60 százalék a saját önértékelése miatt teszi ugyanezt, míg minden harmadik nő azért fúr és kalapál, mert azt a párja nem teszi. És mivel senki sem született mesternek, így a barkácsesték, amelyeket a barkácsáruházak kifejezetten nők számára tartanak, nagyon keresettek. Ezt a DIY Academy is megerősíti, amely maga is gyakran szervez nőknek ilyen tanfolyamokat. Az említett tanfolyamok száma a 2011-es összesen 59-ről 2013-ban 284-re nőtt. A nők a szerelési videókat is nagyra becsülik, mint például a Marley vég videóit a http://www.youtube.com/user/MarleyDeutschland oldalon. A Marley filmek minden ötödik megtekintője nő. Holott ezekben gyakran olyan erőteljes projektekről van szó, mint fürdőszoba-felújítás, ereszfelszerelés vagy HT-csövek lefektetése.

Mellesleg: A nők barkácstudását bizonyító legjobb példa Miss DIY, akit kétévente választ meg a DIY Academy. Miss DIY-nek nem csak tapétázásban és festésben kell kimagaslania, tudnia kell például csempézni, vagy akár laminált padlót lerakni.

IRÁNYZATOK

Színek, színek, színek

Az irányzatok kutatói egy dologban egyetértenek: a jövő a színeké. Az idei IMM Cologne egyik legfontosabb irányzata: színek, színek, színek. a kék, a lila, de akár a petróleumzöld és a mustárárnyalatok, vagy a púderrózsaszín adják meg ebben az évben a bútoroknál az irányvonalat és fehér, szürke vagy világos faszínekkel kombinálva a polcok és szekrények területén megnyerő hangsúlyokat adhatnak. Még a különben inkább puritán dizájn-klasszikusok is kiszínesednek. És láss csodát, így egyszerűen frissebbek és barátságosabbak lesznek.ey műanyag ereszekkel, amelyeket már nem csak a szabvány barna és szürke színekben lehet megvásárolni, hanem az olyan elengáns extra színekben is, mint az antracit, a fehér és a zöld, valamint ezüst és réz metálárnyalatokban is. A színválasztástól függően így ki lehet emelni a tetőkontúrokat, vagy az ereszt harmónikusan hozzá lehet igazítani a homlokzathoz, az ablakkerethez és a bejárati ajtóhoz.

 

De a színek nem csak beltéren adhatnak dekoratív megnyilvánulást, hanem házon kívül is. Például a kiugrók, a lábazatok és a balkonok színes kialakításával, vagy a Marl

A hónap terméke

Esővízgyűjtés egyszerűen

Aki az esővizet öntözéshez használja, nem csak a pénztárcáját és a környezetet kíméli, a növények is szeretik a föntről érkező enyhe, mészben szegény vizet. A Marley a 2014-es kerti szezonhoz új, nagyon könnyen felszerelhető esőgyűjtő kínál. A termék kiváló minőségű műanyagból készült, szűrővel és túlfolyásgátlóval rendelkezik. A szűrőkosár gondoskodik arról, hogy az esőgyűjtő tartályba mindig tiszta víz kerüljön és könnyen tisztítható legyen. A túlfolyásgátló megakadályozza, hogy az esőgyűjtő tartály túlcsorduljon. Az esőgyűjtő egy fordulattal átállítható nyári üzemmódról téli üzemmódra.

Az új esőgyűjtő beépíthető 80-105 mm-es átmérőjű ereszcsatornákba és a beépített 25,4 mm-es (1“) tömlőcsatlakozás és egy tömlő segítségével ráköthető az esőgyűjtő tartályra. Az ereszcsatornába való beépítés annak leszerelése nélkül hamar megvalósítható. A kiváló minőségű robusztus esőgyűjtő szürke és zöld színekben kapható, meggyőző erővel hat modern megjelenésével és hosszú élettartamával, amelyre a Marley tíz év garanciát vállal.


Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: