Marley – GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Üdvözöljük a Marley – GYIK tanácsadó oldalán. Itt válaszokat, magyarázatokat és felvilágosítást talál a gyakran ismételt kérdésekhez.

Először válassza ki a témát, amelyikről információt szeretne kapni.

Mekkora hőmérsékletet bírnak ki a szennyvízcsövek?

A HT-csövek PP-ből (polipropilénből) készülnek. Ez a műanyag 90° C-ig forróvíz-álló. A KG-csövek PVC-ből (polivinilkloridból) vannak és 60° C-ig hőállók.


Összeragaszthatók a HT-csövek?

A HT-csövek PP-ből (polipropilénből) készülnek, ezt a műanyagot nem lehet tartósan ragasztani.


Milyen szennyvizekhez alkalmasak a visszaáramlás-gátlók?

Az egyszeres és a kétszeres visszaáramlás-gátlókat csak fekáliamentes szennyvizet szállító vezetékekbe szabad beépíteni.


Milyen előnyeik vannak a Marley csőszellőztetőinek?

A Marley csőszellőztetői nyomáshiány esetén a nyomáskiegyenlítésről gondoskodnak a szennyvízvezeték-rendszerben. Nyomásmentes állapotban a csőszellőztető lezár és szagmentesen szigetel. Egy családi házban legalább egy szellőzővezetéket a tetőn keresztül kell kivezetni! A csőszellőztető nem helyettesíti a főszellőztetést a tetőn keresztül.


Hol szabad lefektetni az egyes szennyvízvezetékeket?

A KG-csövek (csatorna alapvezeték, narancsszínű) kizárólag földbe fektethetők, a legkisebb átmérő DN 110-es. A HT-csövek (magas hőmérséklet, szürke) kizárólag a házon belüli szennyvízvezetékekhez alkalmazhatók.Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: