Marley – GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Üdvözöljük a Marley – GYIK tanácsadó oldalán. Itt válaszokat, magyarázatokat és felvilágosítást talál a gyakran ismételt kérdésekhez.

Először válassza ki a témát, amelyikről információt szeretne kapni.

Hogyan szerelhető le egy harmonikaajtó?

Vegyünk egy széles fa vagy műanyag éket és nyomjuk a sín és a fal, illetve az ajtó bélése közé. Így könnyen kiemelhetjük a sínt. Kezdjük annak a sínnek az alján, amelyikbe a zár profilja illeszkedik, folytassuk a szemben fekvő oldalon, és végül a felső csúszósínt lazítsuk ki.


Egyetlen forgalmazónál sem találtam kétszárnyú Marley harmonikaajtót. Ezek csak megrendelésre készülnek?

Nem, hanem egyszerűen csak két egyszárnyú ajtóra van szükség, amelyeket egymással szemben kell beépíteni. A zárómechanizmus konstrukciója miatt azonban erre csak a PRESIDENT modell alkalmas.


A Malrey PANEEL ajtajának a szélessége változtatható?

Műszakilag erre lenne lehetőség, de a PANEEL csak a 86-os ajtószárnyba történő beépítésnél záródik a szállított mennyiségű lamellával a szinttel egyenletesen. Ezért nincsenek hozzá kiegészítő lamellák. Nagyobb vagy kisebb ajtóméterekhez kínáljuk PRESIDENT és EUROSTAR harmonikaajtóinkat.


Miért nincs a Marley hamonikaajtóinak a padlón is sínjük?

Mert a Marley tudatosan kerüli az ilyen "buktatókat". A Marley ajtói műszakilag annyira kimunkáltak, hogy egy kiegészítő sín a padlón már nem javítana a funkcionalitásukon.Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: