Marley – GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Üdvözöljük a Marley – GYIK tanácsadó oldalán. Itt válaszokat, magyarázatokat és felvilágosítást talál a gyakran ismételt kérdésekhez.

Először válassza ki a témát, amelyikről információt szeretne kapni.

Miért van szükség tisztítószerre a Duplex- és a Simplex-ereszcsatornák ragasztásánál?

A tisztítót nem szennyezés eltávolítására, hanem az illesztendő felületek zsírtalanítására használjuk. Az ereszcsatorna ragasztó így jobban tapad a műanyaghoz, ezáltal az ereszcsatorna optimálisan összeragad az összekötő idommal (hideghegesztés).


Meg kell az ejtőcsövet rövidíteni?

Nem, az ejtőcső mérete az ereszcsatornához hasonlóan a tetőfelülethez igazodik, és nem szükséges sem megrövidíteni, sem meghosszabbítani.


Lefesthetők a Marley-ereszcsatornák?

Igen, az ereszcsatornák lefesthetők, pl. Dulux Seidencolor vagy Glanzcolor festékkel. Előtte azonban alapozásra van szükség. A festék használatánál tartsa be a lakkgyártó tanácsait! Ezt az időigényes munkát azonban elkerülheti, ha a Marley színes ereszcsatornáját választja.


Kaphatók a Marley-nál különböző hajlásszögű külső és belső szögletek is például ablakfülkéhez, tetőablakhoz vagy nyolcszögletű kerti pavilonhoz?

A Marley összes ereszcsatornájához kaphatók különböző hajlásszögű (> 90°) szögletek. A tető hajlásszögét is figyelembe tudjuk venni.Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: